http://www.emcollections.net/components/com_adsmanager/images/default.gifTë gjitha njoftimetrss


172 Résultats 1 - 20 de 172

Njoftim Shitës Tarif Data
Shpejtë dhe të lehtë të ofrojë kredi

Shpejtë dhe të lehtë të ofrojë kredi ( / Biznesi)

Ne ofrojmë kredi në masën 2% dhe shuma minimale e kredisë prej $ 5,000.00 për maksimum prej 100 mili[...]
Njoftim nga: Privat
500 000 000.00 €
05-02-2014
nga norton
Pasi 148 shihet
nopic

z91TAdpo5 ( / Lavatrice )

Oh Regan and her pup look are so sweet. I just love the mix of colours, perpas and buttons Mina. H[...]
Njoftim nga: Profesional
0.00 €
27-12-2013
nga Michael
Pasi 147 shihet
nopic

QeuhD7NhWXjh ( / Kerkoj burre per martese)

I think I might actually have that Tilda - love that big bow. Sure wish I could coulor her as well a[...]
Njoftim nga: Profesional
0.00 €
27-12-2013
nga Mahesh
Pasi 181 shihet
nopic

aBYlOstTEs ( / Lokale - pub - disco )

Hi Mina,This card is beautiful. The paeprs colours and embellishments are absolutely gorgeous and th[...]
Njoftim nga: Profesional
0.00 €
27-12-2013
nga Sarwabhatla
Pasi 130 shihet
nopic

bxDpNvmL ( / Partneritet )

Hi Mina,So glad you stopped by my blog and so glad I found yours!! Your cards are fuaulobs and your [...]
Njoftim nga: Profesional
0.00 €
27-12-2013
nga Adel
Pasi 120 shihet
nopic

JYxMgB8Ry9 ( / Pogradeci)

WOW WOW WOW!! Mina this is sooooo geugoors!!! Another masterpiece- you are so talented!!This image i[...]
Njoftim nga: Profesional
0.00 €
27-12-2013
nga Jyoti
Pasi 126 shihet
nopic

R7xvOZnr3FFG ( / Programe & software )

Such a lovely card. The lace is stuninng. Hope your next week will be a lot of fun too.Here comes on[...]
Njoftim nga: Privat
0.00 €
27-12-2013
nga Zakaria
Pasi 139 shihet
nopic

MkVDNYqO1r ( / Pjese kembimi )

WOW WOW WOW!! Mina this is sooooo gegroous!!! Another masterpiece- you are so talented!!This image i[...]
Njoftim nga: Profesional
0.00 €
27-12-2013
nga Piti
Pasi 135 shihet
nopic

J3rSeKZj8xnb ( / M Madhe)

Hi Mina - another snnuter . I absolutely love the luxurious colours in your card - and the vintage s[...]
Njoftim nga: Profesional
0.00 €
27-12-2013
nga Panna
Pasi 126 shihet
nopic

mb6sl8FA6zJW ( / Ballshi)

Oh you are a tease !!!Love this little card - i got a new xmas Tilda stamp last week so this chealln[...]
Njoftim nga: Profesional
0.00 €
27-12-2013
nga Daria
Pasi 133 shihet
nopic

Pf970CKKa ( / Artikuj ushqimore )

Hi Mina,So glad you stopped by my blog and so glad I found yours!! Your cards are fulbuoas and your [...]
Njoftim nga: Profesional
0.00 €
27-12-2013
nga Ratheesh
Pasi 140 shihet
nopic

hT2bbi6rm3M ( / Kucovc)

Hi Mina - love this card, the image is a real cutie alright!! Thanks for anwrnsieg my cutting quest[...]
Njoftim nga: Profesional
0.00 €
27-12-2013
nga Metin
Pasi 167 shihet
nopic

09DrxUnWHrx ( / Bulqize)

YOW, I LOVE this card - everything about it - deigsn, colors, details and your gorgeous coloring of [...]
Njoftim nga: Profesional
0.00 €
27-12-2013
nga Kamila
Pasi 138 shihet
nopic

2D1DXhqT ( / Librazhd)

Glad to hear you're better!! Supermarkets are EVIL toghuh.. I usually race my way through them and s[...]
Njoftim nga: Profesional
0.00 €
27-12-2013
nga Kelsey
Pasi 138 shihet
nopic

ECQRBvPA ( / Laci)

This is adorable Mina, such a cute image and loelvy papers. Good luck with the shopping. I've reso[...]
Njoftim nga: Profesional
0.00 €
27-12-2013
nga Niela
Pasi 129 shihet
nopic

POT50PhK ( / Gjirokaster)

This is adorable Mina, such a cute image and lvleoy papers. Good luck with the shopping. I've reso[...]
Njoftim nga: Profesional
0.00 €
27-12-2013
nga Nelyta
Pasi 125 shihet
nopic

F8UscSjMe ( / Programe & software )

Hi Mina, I was on holiday so 14 days wiothut scrapping, blogging etc. Your card is super !! Like the[...]
Njoftim nga: Privat
0.00 €
27-12-2013
nga Hadeer
Pasi 136 shihet
nopic

qqnhrBxv ( / Maqedoni shes blej)

Awww Mina what a super cute image! Your card is just gorgeous as alyaws, luv the bright fun colours[...]
Njoftim nga: Privat
0.00 €
27-12-2013
nga Azer
Pasi 122 shihet
nopic

9rAyaIrf ( / Pjese kembimi )

Awww Mina what a super cute image! Your card is just gorgeous as alywas, luv the bright fun colours[...]
Njoftim nga: Profesional
0.00 €
27-12-2013
nga Glen
Pasi 124 shihet
nopic

QwyTobEL9SWw ( / Artikuj ushqimore )

Hi Mina - another stennur . I absolutely love the luxurious colours in your card - and the vintage s[...]
Njoftim nga: Privat
0.00 €
27-12-2013
nga Rahul
Pasi 128 shihet

Offre partenaire Halte Cocooning

Free Shipping

Shampooing révélateur de brillance. Elimine les résidus qui ternissent
le cheveu coloré 16.00€

Plus d'info

Te ka lali shpirt ” është kënga më e re e lansuar nga Silva Gunbardhi në bashkëpunim me Mandin dhe Dafin. Një këngë ritmike, me zëra të shkëlqyer dhe me pjesë ‘alla rome’, brenda tre ditëve të publikimit në YouTube ka marrë me shume se 800 mijë klikime Te ka lali shpirt ...Silva Gunbardhi bën në 6 ditë 1 milion klikime me klipin e ri